Η Τατιάνα Στεφανίδου στον Θέμο Αναστασιάδη

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε η Τατιάνα για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, στον Θέμο.

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή ήταν το βράδυ της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο Αμβούργο, όταν σπούδαζε κλασικό μπαλέτο: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, πολύ δύσκολα και πολύ άσχημα. Ξύπναγα στις 5 το χάραμα με χιόνια και άλλαζα 15 τρένα. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα». 

Η Τατιάνα μίλησε και για τη νευρική ανορεξία που έπαθε στην προσπάθειά της να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των σπουδών της: «Ήμουν 55 κιλά και ήμουν πάρα πολύ χοντρή και έφτασα 48. Έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν ένα πράγμα πολύ άσχημο και με στιγμάτισε».

«Αφού λοιπόν τα κατάφερα με πήραν στην όπερα, διορίστηκα στο γερμανικό δημόσιο. Και μόλις τα κατάφερα είπα… είμαι δυστυχής. 'Εφυγα και γύρισα πίσω και πήγα στον ΑΝΤ1, στη σχολή δημοσιογραφίας.», αποκάλυψε η δημοσιογράφος, μιλώντας για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έκανε ειδική αναφορά και στον πατέρα της: «Ο πατέρας μου ήταν ο Γκάλης της εποχής του. Ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που έπαιξε στο εξωτερικό».

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/UR_WKrTimOE

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Στεφανίδου: Μου ταιριάζει η ενημέρωση

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ο κόσμος θέλει περισσότερη ενημέρωση»