Η Τατιάνα Στεφανίδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη… η οικογένειά της, η τηλεόραση, οι κριτικές

«Ναι, είχα πρόταση και από το Mega»...

Μια καλοκαιρινή φωτογράφηση έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για να γιορτάσει με το περιοδικό People τον ένα χρόνο κυκλοφορίας του και μίλησε για όλα. Ύστερα από 21 χρόνια καριέρας, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τη σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, τον Νικόλα και την Λυδία, την τηλεόραση, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχτεί.

Δείτε εδώ τι ανέβασε η ίδια στο Instagram, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης δίπλα στη θάλασσα.

 Είναι όντως δύσκολοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης; Η εμπειρία μου αυτό μου λέει.

“Ίσως να είναι δύσκολοι, γιατί κρίνονται διαρκώς και καθημερινά για την κάθε τους κουβέντα και για την επίδοσή τους. Δεν έχω αισθανθεί να χάνω κομμάτια μου ή την ευαισθησία μου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μεγαλώσει μπροστά στο φακό. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος στα 23 του και στα 44 του. Η στόφα μου παραμένει ίδια, αλλά έχουν αλλάξει οι αντιλήψεις μου, έκανα οικογένεια, έχω αρχίσει να γερνάω”.

 Υπήρξε κάποια συνεργασία που να σας ζόρισε πολύ;

“Ναι. Όταν από τον ΑΝΤ1 πήγα στο Star, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν ήθελε κοινωνική εκπομπή, αλλά κάτι πιο ανάλαφρο. Έτσι γεννήθηκε το ΜΙΛΑ, με τις τέσσερις κυρίες στο τραπέζι, που κράτησε λίγους μήνες. Έκανε πολύ άσχημα νούμερα τηλεθέασης και είχε κακή πορεία. Ζορίστηκα πολύ, ειδικά όταν σε μια μεγάλη σύσκεψη μου είπαν ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Το να ολοκληρώνεις κάτι που σκέφτηκες εσύ, στη μέση της χρονιάς, είναι πολύ δύσκολο. Πιέστηκα. Είχα στο μυαλό μου να το σύρω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μου ζήτησαν να το αλλάξουμε. Όντως, μετά την αλλαγή, από την επομένη κιόλας μέρα, πήγε καλά”.

Η πιο δύσκολη τηλεοπτική “μετακόμιση” ποια ήταν;

“Όταν μαζί με τον Νίκο φύγαμε από τον Alpha και πήγαμε στο Tempo, μαζί με πολλούς εργαζόμενους που μας ακολούθησαν. Ίσως ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μας, γιατί είχαμε κάνει οικογένεια, είχα γεννήσει τον Νικόλα και το Tempo, μετά από δύο μήνες, έκλεισε. Μείναμε στον αέρα κι εμείς και όλοι όσοι μας ακολούθησαν”.

Βλέποντάς το από απόσταση, τι λέτε; Άξιζε που κάνατε εκείνες τις gossip εκπομπές;

“Έχω αναρωτηθεί κι εγώ πολλές φορές για αυτό. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι από τα είκοσι ένα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση οι gossip εκπομπές κράτησαν μόνο τέσσερα και το προϊόν που είχε τη μεγαλύτερη απήχηση τηλεοπτικά ήταν αυτές οι εκπομπές. Με λυπεί ακόμα και το γεγονός ότι τις περισσότερες προτάσεις συνεργασίας τις δέχτηκα εκείνη την εποχή. Ήμουν στο Alter και είχα τρία μεγάλα κανάλια να με παρακαλάνε να συνεργαστούμε. Ήταν κάτι πραγματικά αδιανόητο. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, αν θα είχα πάει στον ΑΝΤ1 μετά το Alter, αν θα είχε συνέχεια η καριέρα μου ή τι θα ήμουν, αν δεν είχα κάνει τις gossip εκπομπές. Μπορεί, λοιπόν, εμένα να μη μου άρεσε και να το σταμάτησα, μπορεί να το έκανα ενοχικά, αλλά η ιστορία έδειξε ότι, αν δεν το είχα κάνει, δεν θα είχα αυτή την εξέλιξη”.

Τα κανάλια που σας ζητούσαν ήθελαν το ίδιο concept; Είχατε πρόταση και από το Mega για αντίστοιχη εκπομπή;

“Το ίδιο ακριβώς concept ήθελαν όλοι και, ναι, είχα πρόταση και από το Mega”.

Σας πείραξε που η απάντησή σας στον Θέμο Αναστασιάδη για το αν θα κάνατε πρωινό με τον Νίκο Ευαγγελάτο (σ.σ. απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα άρμοζε στο δημοσιογραφικό παρελθόν του συζύγου της) σχολιάστηκε και αρνητικά;

“Έγινε μόνο από δύο εκπομπές αρνητική κριτική, από τον Πέτρο και την Τζένη και από το Δέστε Τους. Ήταν επιλογή τους να το σχολιάσουν. Ο Πέτρος το πήρε προσωπικά, ενώ εγώ αναφερόμουν αποκλειστικά και μόνο στο σύζυγό μου. Δεν κρατώ σε κανέναν κακία. Ο καθένας, σύμφωνα με τα βιώματά του αλλά και την περίοδο που διανύει, αλλιώς αντιλαμβάνεται και ακούει”.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί