Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρεμιέρα – «Το T Live θα είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπέ, δεν ξέρω πόσα χρόνια" σημείωσε, μέσα σε όλα, με χαμόγελο η Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα καθημερινή εκπομπή του Alpha, T-Live.

Στο πλατό του Νίκου Μάνεση βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να μιλήσει για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την νέα καθημερινή εκπομπή του Alpha, «T-Live».

Αφού οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές αναφέρθηκαν στην χρόνια γνωριμία τους και πριν πολλά χρόνια συνεργασία στον ΑΝΤ1, η Τατιάνα Στεφανίδου εξομολογήθηκε τα συναισθήματα που την διακατέχουν για τον νέο ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα που θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αύριο, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα από τις 11:00 έως τις 13:00 στην τηλεόραση του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι κάτι καινούριο για εμένα. Τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον ALPHA να κάνω μια εκπομπή, η οποία θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια gossip, ακόμα και τότε. Και η κοινωνική εκπομπή βάση το ρεπορτάζ είχε. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο ALPHA».

«Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου συμπλήρωσε στην πρωινή εκπομπή πως «το T Live θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπές, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι».

«Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει» κατέληξε.