Η Τάνια Τρύπη αποκαλύπτει: «Έβαλαν δύο κάμερες και με κούρεψε κανονικά, η σκηνή ήταν αληθινή»

Τάνια Τρύπη

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι αναφέρει για την κόρη της, Τζένη Καζάκου;

Την Τάνια Τρύπη υποδέχθηκε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης (6/12). Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αποκαλύπτει μία από τις πιο ακραίες σκηνές που κλήθηκε να γυρίσει σε σειρά.

«Ήμουν 12 χρονών, είχε γίνει μία ακρόαση για παιδιά, είχαν πάρει αυτά που ήθελαν αλλά εγώ πήγα και τρύπωσα και έφτασα κοντά της. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκανε την παραγωγή η Αλίκη τότε, δεν έπαιζε. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα εκείνο το καλοκαίρι», αφηγείται η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι εύκολο να επιλέγεις δουλειές, προσπαθώ να κάνω ό,τι νομίζω ότι με πάει παρακάτω. Ακολουθώ το ένστικτό μου με διαύγεια», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

«Τηλεοπτικά ξεχωρίζω δύο δουλειές που τις αγαπώ ιδιαίτερα. Το «Η Αγάπη άργησε μια μέρα», είχαμε περάσει μαγικά εκεί. Είχαμε κάνει μία εξαιρετικά δύσκολη σκηνή με τον Χατζησάββα. Είχα πολύ μακριά μαλλιά βαμμένα ξανθά, έβαλαν δυο κάμερες και ο Χατζησάββας με κούρεψε κανονικά. Η σκηνή ήταν αληθινή. Και η δεύτερη ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» με τον Μανούσο Μανουσάκη», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Τάνια Τρύπη στη Super Κατερίνα.

Όσον αφορά την κόρη της, Τζένη Καζάκου, η Τάνια Τρύπη απαντά:

«Δεν μου έκανε εντύπωση όταν την είδα για πρώτη φορά να παίζει, μου φάνηκε λογικό. Ίσα-ίσα θα με παραξένευε αν ακολουθούσε κάτι διαφορετικό. Είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και αφήνει τα δικά του ίχνη σε αυτόν τον κόσμο. Την αφήνουμε να επιλέγει μόνη της και να κάνει αυτό που θέλει».