Η Τάμτα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος

Τάμτα

Φώς και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα!

Στο κλίμα των Χριστουγέννων φέτος, θα μπει και επισήμως η Αθήνα με την Τάμτα, στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή θα ντύσει μουσικά η λαμπερή Τάμτα, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop σκηνής. Η Τάμτα, που μετράει 17 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, με την υπέροχη φωνή και την ανατρεπτική σκηνική παρουσία της θα μας δείξει για άλλη μια φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή, υψηλής σημασίας γιορτή, που φέτος θα λάβει διεθνή χαρακτήρα, καθώς δήμαρχοι από όλο τον κόσμο εκείνες τις μέρες θα βρίσκονται στην Αθήνα, για ένα προγραμματισμένο Συνέδριο, θα ανάψουν το δέντρο μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων και την Τάμτα, στέλνοντας ένα δυνατό χριστουγεννιάτικο μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Ανάμεσα στους 25 δημάρχους που θα δώσουν το παρών, θα είναι και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα θα “πλημμυρίσει” με λάμψη και φως παρέα με την Τάμτα και την Big Band να δίνει Χριστουγεννιάτικο ρυθμό, σε μια φαντασμαγορική βραδιά, υψηλών προδιαγραφών που θα μείνει αξέχαστη.