Η συζήτηση για τον Φρέντυ Γερμανό προκάλεσε συγκίνηση σε Ναταλία και Φιλαρέτη Κομνηνού

Ναταλία Γερμανού

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

Την Φιλαρέτη Κομνηνού υποδέχθηκε σήμερα η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία και τη φιλία της με τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό, με το κλίμα στην εκπομπή να γίνεται ιδιαίτερα συγκινητικό.

Ν.Γ.: Ξέρω ότι σου είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ήσουν από τις πάρα πολύ αγαπημένες του ηθοποιούς… Τα θυμάμαι τα λόγια του για σένα.

Φ.Κ.: Δεν ξεχνάω τα τηλεφωνήματα που κάναμε, που συζητούσαμε πολλές ώρες και μου το έδειχνε αυτό, επικοινωνούσαμε σε ανθρώπινο επίπεδο.

Ν.Γ.: Η Φιλαρέτη και ο πατέρας μου έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα.

Φ.Κ.: Έχουμε γεννηθεί 5 Σεπτεμβρίου και μια φορά κάναμε μαζί τα γενέθλιά μας με πολύ εκλεκτή παρέα και του έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Φρέντυ, είσαι εσύ ο Φρέντυ Γερμανός, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι και ακολουθώ εγώ δειλά δειλά, ένα άλλο Φ στη σειρά”.

Κ.ΤΣ.: Α, ήσασταν πολύ φίλοι, αφού κάνατε και μαζί γενέθλια…

Φ.Κ.: Ναι, γι’ αυτό μου κόστισε που τον έχασα, σαν φίλο, πολύ γρήγορα. Ας μην τα λέμε τώρα, ο Φρέντυ δεν ήταν τυχαίος άνθρωπος, ήταν μοναδικός.

Ν.Γ.: Ήταν. Για όλους εμάς που τον ζήσαμε και για τον κόσμο που τον έζησε με το δικό του τρόπο που έμπαινα στα σπίτια του μέσα από την τηλεόραση. Δεν θα συγκινηθούμε άλλο τώρα.