«Η συνεργασία στο Μπρούσκο δεν έληξε πολύ ωραία! Φεύγοντας από τη σειρά είχα…»

Μπρούσκο

«Είχε τύχει να γραφτεί ένα πάρα πολύ άσχημο δημοσίευμα όταν ήμουν στο Μπρούσκο...»

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και Στη Φωλιά των Κου Κου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η συνεργασία του με τους συντελεστές του Μπρούσκο δεν ήταν και από τις καλύτερες, όταν αποχώρησε από την σειρά, παρόλα αυτά δέχτηκε πρόταση να είναι στο Τατουάζ, αλλά εκείνος επέλεξε το «Έλα στη θέση μου».

«Είχε τύχει να γραφτεί ένα πάρα πολύ άσχημο δημοσίευμα όταν ήμουν στο Μπρούσκο. Είχαν γράψει ότι είχα σκοτωθεί σε τροχαίο. Αυτό ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να γραφτεί. Ξύπνησα το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρω τη μάνα μου τώρα, πριν κυκλοφορήσει και πριν δει αυτό το πράγμα.

Φεύγοντας από το Μπρούσκο είχα επικοινωνία με τα παιδιά, μου είχαν προτείνει διάφορους ρόλους και για διάφορες σειρές. Είχε προκύψει το «Έλα στη θέση μου» στην Ελλάδα, που ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν ευδοκίμησε αυτή η συνεργασία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστώ με τα παιδιά με καινούρια δεδομένα και συνθήκες. Δεν έληξε πολύ ωραία η συνεργασία. Με τα παιδιά μιλάω βέβαια, γενικώς έχουμε μια καλή σχέση, αλλά αυτή η περιοχή είναι λίγο περίεργη», ανέφερε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!