Η «Συμμορία του Καλοκαιριού» απόψε στο θέατρο Πέτρας

Η δεύτερη μεγάλη Αθηναϊκή συναυλία...

Με μία sold out συναυλία και το κοινό να έχει γεμίσει ασφυκτικά το Βεάκειο από νωρίς το απόγευμα, ξεκίνησε ο πρώτος Αθηναϊκός προορισμός της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της “Συμμορίας του Καλοκαιριού”.

 
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης πιο ανανεωμένοι από ποτέ, έβαλαν τα καλοκαιρινά τους και έστησαν ένα διαφορετικό πάρτυ που αν δεν το ζήσεις… δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Όλες οι γνωστές επιτυχίες, γνώριμοι ήχοι και αγαπημένες μελωδίες, παλιά και νέα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, έκαναν τους φίλους και θαυμαστές να τραγουδάνε παρέα όλο το βράδυ σε μια “δυνατή” συναυλία με έντονα συναισθήματα που χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά με μοναδικές συγκινήσεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

H“Συμμορία του Καλοκαιριού” ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό στη δεύτερη μεγάλη Αθηναϊκή συναυλία, σήμερα Δευτέρα 21 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας!

Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Τούντας και Γιώργος Καραγιαννίδης
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλης

Προβολή παραστάσεων: Βίκυ Κοκκίνη, 6972772398 Ι, media@sgm.gr
Υπ/νη Επικοινωνίας για Βεάκειο και Θέατρο Πέτρας: Ελένη Τώρου, 6944380117, e.torou@gmail.com

Δείτε τον Σαββόπουλο να ερμηνεύει το «Καλοκαίρι»: