Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα: «Εφόσον δεν έκανα παιδί, είναι αυτό το παιδί μου»

Χάρης Ρώμας

"Το λέω και συγκινούμαι. Με αγαπάει πολύ και εγώ την αγαπάω"

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Τρίτης. στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στις αρχές του νέου χρόνου καθώς και την αγαπημένη του ανιψιά.

Μιλώντας μάλιστα για την ανιψιά του – και τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου, Έφη ή ορθότερα «Βάλια» – ο Χάρης Ρώμας δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση του.

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ανέφερε χαρακτηριστικά

«Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη ανιψιά μου, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Όταν η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον δημιουργό των επιτυχημένων σίριαλ να βρεθεί εκ νέου στο πλατό με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας της το υποσχέθηκε με ιδιαίτερη χαρά.

«Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου» απάντησε εμφανώς συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

«Το λέω και συγκινούμαι. Με αγαπάει πολύ και εγώ την αγαπάω» κατέληξε.