Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού για το MEGA: «Eχουμε όλοι ένα σφίξιμο στις καρδιές μας αυτή τη μέρα…»

MEGA

Η Ναταλία Γερμανού υπήρξε για περίπου μια δεκαετία παρουσιάστρια του «MEGA STAR».

Το «μαύρο» που έπεσε στο Mega channel τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου συγκίνησε όχι μόνο τους ανθρώπους που πέρασαν από το Μεγάλο Κανάλι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τους τηλεθεατές, μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά του προγράμματα.

Mega: Η τηλεθέαση λίγο πριν πέσει το μαύρο

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι αποχαιρέτησαν το Μεγάλο Κανάλι μηνύματα τους στα social media. Η Ναταλία Γερμανού υπήρξε για περίπου μία δεκαετία παρουσιάστρια της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής «MEGA STAR» και δεν έκρυψε τη συγκίνηση της, αλλά και τη μικρή της ελπίδα πως αυτό δεν θα είναι «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ξεκίνησε με το τραγούδι «Meglio Stasera» που συνδέθηκε με την σειρά «Το Δις Εξαμαρτείν» και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Δεν σας κρύβω ότι τη στιγμή που χθες αργά το βράδυ βγήκε στο MEGA, που βγήκε το ρολόι… Ελπίζω να μας καταλαβαίνετε, έχουμε όλοι ένα σφίξιμο στις καρδιές μας αυτή τη μέρα. Είτε γιατί έχουμε περάσει από το κανάλι αυτό… Ας πούμε εγώ τα πρώτα 9 χρόνια της τηλεοπτικής μου ζωής, τα έχω συνδέσει και συνδυάσει με το MEGA, με τα ανέμελα και υπέροχα χρόνια του MEGA STAR, αλλά και σαν τηλεθεάσεις, έχω να θυμάμαι ατέλειωτες στιγμές, όπως και εσείς. Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή και στενάχωρη στιγμή» είπε η Ναταλία Γερμανού προβάλλοντας βίντεο από το MEGA.

Οι στιγμές των εργαζομένων του MEGA λίγο πριν το μαύρο

Συγκινημένη όταν επανήλθαν η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έγραψα αυτό που θέλω να πιστεύω και θα το πω και σε εσάς: Μη λέμε αντίο, ας πούμε εις το επανιδείν. Θέλω να πιστεύω πάντα στη ζωή μου και στην περίπτωση του MEGA ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο ώσπου να το πάρουμε εντελώς απόφαση και να μπει μια οριστική τελεία. Θέλω να πιστεύω ότι απλώς θα πούμε καλή αντάμωση στο MEGA. Ίσως ανά πάσα στιγμή κάτι να μπορεί να αλλάξει και να γίνει ένα θαύμα. Τα χρόνια που θυμάμαι εγώ ήταν τα πρώτα χρόνια. Θυμάμαι ένα στουντιάκι 2Χ2 στην Άνωση, σε ένα υπογειάκι στο Χαλάνδρι. Τρεις άνθρωποι η Ρένα Βουγιούκα, ο Κώστας Καπετανίδης, δύο κάμερες είχαμε και βγάζαμε μέσα σε τρεις ώρες τρία επεισόδια. Εννοείται χωρίς autocue. Μου έλεγε ο Καπετανίδης «Έτοιμη;» και αυτοσχεδίαζα εκείνη την ώρα. Είχα έναν καλεσμένο τη φορά και το Top10. Απίθανα χρόνια. Ανέμελα χρόνια. Τι να σας πω; Ήταν 9 χρόνια στη ζωή μου που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου σταθερά. Έχουν γράψει σαν τατουάζ. Τώρα σας μιλάω και η συγκίνηση μου είναι πιο πολύ συγκίνηση τηλεθεάτριας, δεν είναι συγκίνηση πρώην παρουσιάστριας. Πολύ κρίμα και πολλή ντροπή για αυτούς που ευθύνονται για όλο αυτό και για την κατάληξη ενός τέτοιου μεγάλου καναλιού.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!