Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της: «Μη με ρωτάς τώρα τέτοια…»

Δέσποινα Μοιραράκη

"Είναι η πρώτη φορά που διοργάνωσα μία εκδήλωση χωρίς να έχω δίπλα μου τον αγαπημένο μου άντρα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ" εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στην έκθεση χειροποίητου χαλιού που διοργάνωσε η ίδια στο Ζάππειο Μέγαρο. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, που «έφυγε» το περασμένο καλοκαίρι, νικημένος από καρκίνο.

«Είναι η πρώτη φορά που διοργάνωσα μία εκδήλωση χωρίς να έχω δίπλα μου τον αγαπημένο μου άντρα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ» εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το παρών στην έκθεση της Δέσποινας Μοιραράκη, αφού τους συνδέει στενή φιλία. Η ίδια δηλώνει: «Ο Ρέμος είναι φίλος μας, ο άνθρωπος με τον οποίο τραγουδήσαμε την ημέρα του γάμου μας με τον άντρα μου… ήταν πολύ συνδεδεμένος μαζί μας ο Αντώνης σε στιγμές διασκέδασης και της όμορφης ζωής που ζούσαμε».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν η ίδια βλέπει τον άντρα της στα όνειρά της, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και απέφυγε να απαντήσει. «Μη με ρωτάς τώρα τέτοια…» αρκέστηκε να πει στις κάμερες.