Η Στεφανία Γουλιώτη για το ρόλο της στο Maestro: «Θα κάνω πιο ψυχικές ανατροπές»

Στεφανία Γουλιώτη

«Υπάρχει δικαίωση για την Αλεξάνδρα στο τέλος», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν η Στεφανία Γουλιώτη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Maestro.

«Όταν ήμουν 20 χρονών δεν μου άρεσα καθόλου, αλλά έλεγα πως όταν θα φτάσω 40 θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα παραμελημένο το θέμα της ελκυστικότητάς μου. Άρχισα να έχω επίγνωση όταν άρχισε να μαγνητίζεται διαφορετικός κόσμος», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «The Doctor», η οποία θα συνεχίσει και του χρόνου: «Θα πάει και του χρόνου γιατί πήγε πολύ καλά. Ήταν ένα έργο σπουδαίο. Λύσσαγα να ακουστούν όλα αυτά που λέει. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς πως μπορεί να ισχύουν πολλές αλήθειες ταυτόχρονα».

Για το Maestro, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε: «Οι αποφάσεις της Αλεξάνδρας στηρίζονται σε μία πληγή. Η Αλεξάνδρα κάνει κακό στους άλλους ερήμην της. Όταν με βλέπω νομίζω ότι είμαι χάλια. Βλέπω όλο λάθη. Επειδή διδάσκω πολλά χρόνια με βλέπω σαν μία μαθήτρια που θέλω να την διορθώσω. Νομίζω πως θα κάνω πιο ψυχικές ανατροπές και όχι τόσο στην πλοκή. Αυτό που μου άρεσε από την αρχή είναι αυτό το μακβεθικό ζευγάρι που δεν ζει τον απόλυτο έρωτα αλλά είναι σύμμαχοι σε κάτι. Υπάρχει δικαίωση για την Αλεξάνδρα στο τέλος. Το κάθε παρακλάδι της ιστορίας ολοκληρώνεται με έναν πολύ υγιή τρόπο. Τα γυρίσματα σχεδόν τελείωσαν».

Η Στεφανία Γουλιώτη θα κάνει περιοδεία όλο το καλοκαίρι με την παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος» του Ευριπίδη: «Για εμένα είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα έργα του Ευριπίδη. Το πιο επώδυνο για εμένα είναι το πώς θα επιτρέψω να σκοτωθούν τα παιδιά μου. Είναι ένα θέμα που με καίει πάρα πολύ γιατί βλέπουμε τόσα παιδιά να σκοτώνονται».