Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρηγοπούλου είναι συγγραφέας θρησκευτικών βιβλίων

Λένα Παπαρηγοπούλου

Η Λένα Παπαρηγοπούλου εξομολογείται: "Το πτυχίο μου ήταν το εισιτήριό μου για να εργαστώ στο υπουργείο Εξωτερικών. Τώρα, αν κάποιοι δεν συμφωνούν λόγω της προϊστορίας στο μόντελινγκ..."

Η Λένα Παπαρηγοπούλου υπήρξε Σταρ Ελλάς 2002, ενώ παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Θεολογία. Πλέον είναι συγγραφέας θρησκευτικών βιβλίων. Από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Κωνσταντίνος Αρκάς συνάντησε την Λένα Παπαρηγοπούλου και μίλησαν για όλα.

«Μετά τα καλλιστεία δούλεψα σαν μοντέλο με booker την Έλενα Χριστοπούλου, έκανα φωτογραφίσεις, επιδείξεις μόδας, διαφημιστικά… απλώς δεν δεχόμουν τα πάντα.

Μπήκα στο πανεπιστήμιο Θεολογία και έπειτα ήθελα να γίνω μοντέλο. Στόχος μου ήταν να κερδίσω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και να τελειώσω τις σπουδές μου.

Το πτυχίο μου ήταν το εισιτήριό μου για να εργαστώ στο υπουργείο Εξωτερικών. Τώρα, αν κάποιοι δεν συμφωνούν λόγω της προϊστορίας στο μόντελινγκ, δικαίωμά τους είναι, μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν.

Η σχέση μου με τη θρησκεία είναι πολύ καλή, πιστεύω πολύ, Έτσι αποφάσισα μετά τις σπουδές να γράψω βιβλία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Λένα Παπαρηγοπούλου.