Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε συγκινημένη στο Happy Day

Δείτε πόσο λαμπερή είναι η παρουσιάστρια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο πόστο της όμορφη, λαμπερή και κομψή, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με ευχές, φιλιά και μία ανθοδέσμη -όχι, δεν προσγειώθηκε στο πλατό, μπήκε κανονικά από την είσοδο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και την αγάπη. Δεν ήξερα πότε θα συμβεί. Μια ωραία Τετάρτη έφυγα από εδώ, κοιμήθηκα το μεσημέρι, σηκώθηκα κι έσπασαν τα νερά.», είπε η Σταματίνα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συγκινήθηκε όταν περιέγραψε τα συναισθήματα μετά τον ερχομό στη ζωή του δεύτερου μωρού της: «Αυτές οι 20 μέρες ήταν γεμάτες με συναισθήματα, είναι σαν να έχω δύο δίδυμα μωράκια. Γιατί και η μικρή μου είναι μωράκι και θέλει την απόλυτη προσοχή και είναι δύσκολο για μια μαμά που έχει και ένα νεογέννητο και θέλει να είναι δίκαιη. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η Νάγια. Όταν αντίκρισα τη μικρή μου την κορούλα δεν πίστευα ότι μια γυναίκα μπορεί να ξανανιώσει αυτό το τόσο όμορφο που νιώθει την πρώτη φορά. Μάλιστα σε όλη την εγκυμοσύνη αισθανόμουν και τύψεις ότι την είχα στον αυτόματο πιλότο, αλλά τελικά είναι αυτό που γεννιέται και παίρνει κατευθείαν τον χώρο στην καρδιά της μαμάς, του μπαμπά και όλης της οικογένειας».

Να σημειώσουμε ότι από σήμερα και μέχρι να κατεβάσει αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές, το Happh Day θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, θα ολοκληρώνεται στις 11.00.

//www.youtube.com/embed/-KfjbrL-NqE

Διαβάστε ακόμα:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βγήκαν από το μαιευτήριο!