Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε – Η πρώτη καλημέρα και το μήνυμα του Δημήτρη Παπανώτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πως υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον "άσωτο υιό" του Happy Day;

Πιστό στο πρωινό του ραντεβού βρέθηκε εκ νέου το Happy Day την Δευτέρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσφέρει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές.

Ακριβώς, λοιπόν, στις 8, η όμορφη παρουσιάστρια του ΑLPHA εμφανίστηκε με χαμόγελο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. «Καλημέρα! Με χαμόγελο, με αισιοδοξία, μακάρι να μπορούσα να μπω εκεί που είστε, στην άλλη πλευρά του γυαλιού, να σας κάνω μια αγκαλιά και να ζήσουμε την τηλεόραση όπως την ζούσε η γιαγιά μας. Καλημέρα Σταματίνα και γω να σας πω καλημέρα».

«Το Happy Day είναι εδώ. Έχουμε χτίσει μια πάρα πολύ ωραία συνήθεια τα τελευταία χρόνια, την πιστέψτε μας και εμείς την έχουμε αγαπήσει. Λίγο πριν ξεκινήσουμε εδώ τις τελευταίες εβδομάδες που προετοιμαζόμασταν, υπήρχε πολλή μεγάλη προσμονή και είναι πολλή μεγάλη ευλογία και ευτυχία να έρχεσαι με χαρά στη δουλειά σου. Γιατί για μας μπορεί το Happy Day να είναι μια δουλειά, αλλά δεν είναι μια δουλειά στην οποία ερχόμαστε με μισή καρδιά. Το αντίθετο. Ερχόμαστε εδώ με μεγάλη χαρά να σας φτιάξουμε τη διάθεση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ALPHA προδίδοντας πως, όπως σε κάθε πρεμιέρα, είχε το άγχος της πρώτης μέρας.

Αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον «άσωτο υιό», όπως τον χαρακτήρισε, Δημήτρη Παπανώτα. «Να σου πω κάτι, δεν είμαι ο άσωτος υιός που επιστρέφει στην πατρική εστία. Εγώ αισθάνομαι ο Οδυσσέας που γυρνάει στην Ιθάκη του. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια και τη λήξη της καριέρας μου. Γιατί μετά την Ιθάκη δεν υπάρχει κάτι άλλο» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια στο πλατό και πλάι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκαν ο Κώστας Φραγκολιάς, η Τίνα Μεσσαροπούλου, Γιώργος Σατσίδης ενώ και οι νέοι συνεργάτες Εύη Φραγκάκη, Όλγα Λαφαζάνη, Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος.