Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε τις φήμες για το Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον αέρα για την επόμενη σεζόν - Το μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου

Στην τελική ευθεία προς την ολοκλήρωση της σεζόν βρίσκεται το Happy Day. Μετά από μια χρονιά δύσκολη με έντονο ανταγωνισμό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε όχι απλά να σταθεί όρθια απέναντι στους αντιπάλους της, αλλά να σημειώσει και πολύ καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

[dfp_ads id=236982]

Με αφορμή τον αναβρασμό που επικρατεί στα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν, φήμες πάνε κι έρχονται, πολλές από τις οποίες, όμως, είναι ανυπόστατες. Μία από αυτές, λοιπόν, ήθελε το Happy Day να αλλάζει ώρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τρίτης διέψευσε έκπληκτη όσα ακούγονται.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το άκουσα κι εγώ, με ρώτησε και η μαμά μου… Δεν ισχύει παιδιά, δεν πάμε στην ζώνη 07:00 – 10:00, δεν ξέρω πώς βγήκε και πραγματικά, επειδή είμαστε πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, μου κάνει εντύπωση που οι άνθρωποι που το γράφουν δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν αν ισχύει. Ότι γίνονται κατά καιρούς συζητήσεις για να πάμε λίγο πιο αργά ή πιο νωρίς μπορεί να γίνει, αλλά το λίγο με το τρεις ώρες είναι άλλο πράγμα. Μου είπαν ότι το έπαιζε απέναντι η Κατερίνα Καινούργιου, δεν ξέρω πώς βγήκε. Κατερίνα πας εσύ 10:00 – 13:00 και θα πάμε εμείς 07:00 – 10:00; Δεν ισχύει παιδιά.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…