Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Εμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει...", αναφέρει χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Happy Day σχολιάζει το photoshop σε φωτογράφιση που έχει κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ραδιόφωνο, ο παρουσιαστής απαντά ενοχλημένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εκείνη δίνει τέλος στην παρεξήγηση μέσα από την εκπομπή της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως μίλησε στο τηλέφωνο μαζι του και το θέμα λύθηκε.

«Γρηγόρη μου είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος.

Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα.

Εγώ Γρηγόρη σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στο δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.