Η Σοφία Βόσσου για την πρώτη της γνωριμία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ξεκίνησε από το φιστικάκι»

Σοφία Βόσσου

"Καθόμουν κι έτρωγα με το σακουλάκι κι έψαχνα να τον βρω. Έτρωγα κι ακούω από πίσω μου" μπορώ να έχω ένα φιστικάκι" ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Super Κατερίνα με αφορμή τα γενέθλια του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αρχή της σχέσης τους.

«Δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Πήγα σε μία συναυλία που τραγουδούσε ο Θάνος Μικρούτσικος. Εγώ τότε ήμουν με κάποιον άλλον. Αυτός ο κάποιος άλλος έπαιζε στην ορχήστρα του Θάνου. Ξαναβλέπω τον Ανδρέα και μου κόπηκαν τα πόδια. Τον ξαναβλέπω και λέω αμάν Παναγία μου τι είναι αυτό; Εγώ ως φούσκου ήθελα και τον γκόμενο, ήθελα και τους ξηρούς καρπούς στο χέρι.

Καθόμουν κι έτρωγα με το σακουλάκι κι έψαχνα να τον βρω. Έτρωγα κι ακούω από πίσω μου ¨μπορώ να έχω ένα φιστικάκι». Ναι, λέω πάρε κι έτσι ξεκίνησε από το φιστικάκι» ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

«Ποιος είπε ότι χωρίσαμε; Είμαστε ίσως από τα σπάνια ζευγάρια που δεν χώρισε ποτέ. Οι ψυχές μας είναι δεμένες κι αυτό είναι το πιο βασικό» πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου.