Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει την φοβερή ιστορία πίσω από το «Φιλαράκι»

Σόφια Βόσσου

"Το θεωρούσε την επιτυχία του δίσκου ενώ εγώ δεν το υπολόγιζα καν" παραδέχθηκε η Σοφία Βόσσου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το Σάββατο η Σοφία Βόσσου όπου και έκανε μια αναδρομή σε σημαντικούς σταθμούς της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Από αυτήν, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μεγάλη της επιτυχία «Το Φιλαράκι».

Ήμουν ερωτευμένη πάρα πολύ και ξαφνικά ο έρωτας εξαφανίζεται. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και η Μαρία  Δημητριάδη ανεβαίνει για να πάει να τραγουδήσει αλλού και με πήρε μαζί της. Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε πως «η ιστορία από το Φιλαράκι είναι φοβερή και έχει πόνο. Το 1984 γράφτηκε και το 1986 κυκλοφόρησε. Με βλέπει στεναχωρημένη, χαμός… Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο στη Μηχανιώνα. «Βρε τι έχεις», «βρε τι έχεις» και της είπα ότι ο έρωτας εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε κινητά τότε και γω ήμουν στο ξενοδοχείο στη Μηχανιώνα χωρίς να θέλω να δω άνθρωπο».

«Έχω ξαπλώσει στο κρεβάτι, έχω πλάι και την κιθάρα και βγαίνει το Φιλαράκι. Εμφανίστηκε βέβαια ο συγχωρεμένος, ο καημένος δεν με είχε εγκαταλείψει αλλά είχε ένα πρόβλημα με το χέρι του. Του το είχε διαλύσει η αλυσίδα της μοτοσικλέτας και δεν ήθελε να με στεναχωρήσει».

«Που να φανταστώ τότε εγώ ότι το Φιλαράκι θα καθόριζε την μουσική μου πορεία. Ο Γιώργος Μακράκης κοβόταν για αυτό το τραγούδι, το θεωρούσε την επιτυχία του δίσκου ενώ εγώ δεν το υπολόγιζα καν» συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή του Alpha.