Η Σοφία Μουτίδου δεν αναγνώρισε τον σύντροφο της που βγήκε τηλεφωνικά στο «The Booth»

Σοφία Μουτίδου

"Μου κόπηκαν τα πόδια λίγο..."

Μια ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή κλήθηκε να διαχειριστεί η Σοφία Μουτίδου στο «The Booth» της Πέμπτης. Μια γραμμή που πίσω έκρυβε μια φωνή που κάτι… θύμιζε στην ηθοποιό!

Ο Γιώργος ασχολείται με το ψάρεμα και το πρόβλημά του είναι πως, επειδή οι άλλοι στην παρέα είναι πιο δεινοί ψαράδες, εκείνος μένει στην βάρκα.  Έτσι, απευθύνθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του OPEN προκειμένου να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν όμως ξεκίνησε η τηλεφωνική γραμμή, η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε την έκπληξη της! «Αντώνη; Αντώνη;» αναφώνησε η γνωστή ηθοποιός με την τηλεφωνική γραμμή να απαντάει, «Όχι… Γιώργος».

«Α, είσαι ίδιος με τον Αντώνη που τα είχα! Μου κόπηκαν τα πόδια λίγο» συμπλήρωσε, αμέσως, η Σοφία Μουτίδου.

«Ξεκάθαρα σε ήθελε, Σοφία μου, ξεκάθαρα» τόνισε με νόημα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη συνεργάτιδα της. «Παιδιά, εγώ δεν ξέρω… Νομίζω ότι ήθελε την Σοφία αυτός ο κύριος» πρόσθεσε. «Ποιος Αντώνης νόμιζες πως είναι παιδί μου; Σε βλέπω, μετά από εδώ, θα γίνει ένας χαμούλης στο σπίτι»!

«Εντάξει, τέλοσπαντων, ήταν ο σύντροφος μου και δεν το ήξερα! Στην αρχή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα μετά από λίγο και πιο πολύ από το άγχος του» αποκάλυψε, με χαμόγελο, η Σοφία Μουτίδου αμέσως μετά….