Η Σοφία Λεοντίτση για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Έφτασα στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Σοφία Λεοντίτση

«Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς, έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις», λέει η Σοφία Λεοντίτση.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Λεοντίτση που μίλησε για τη μητρότητα, την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και τη μητέρα της με την οποία δεν έχουν σχέσεις.

«Όταν τελείωσε το My Style Rocks ήμουν ένα κορίτσι 28 ετών, η μητρότητα με άλλαξε. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές.

Την τρίτη φορά κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς, έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις.

Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που παντρεύτηκα γιατί απέκτησα το γιο μου», είπε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση.

Η Σοφία Λεοντίτση είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να έχουμε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου για χάρη του παιδιού, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα. Η μητέρα μου δεν έχει προσπαθήσει να έχουμε σχέσεις, ωστόσο, δεν μου λείπει καθόλου».