Η σκληρή κριτική του Β. Παπακωνσταντίνου στα talent shows

«Παραμυθιάζουν τα παιδιά...»

Με μακρά πορεία στο τραγούδι, ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας αλλα και των μεγαλύτερων δε μιλάει συχνά, αλλά όταν αποφασίσει, το κάνει. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε στη Δανάη Κυριακού και στο ΟΛΑ ΚΑΛΑ για τα σόου νέων καλλιτεχνών… Ποιους κατακεραύνωσε;

«Δε με ενδιαφέρει καθόλου αυτό και δε θα το κριτικάρω, είναι και αυτό ένα πράγμα μέσα στο σύστημα» είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σχετικά με συγκεκριμένο σόου για το οποίο ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο και συνέχισε «Βλέπεις ότι τα νέα παιδιά λένε «αφού μπορεί ο άλλος, γιατί να μη μπορώ και εγώ»; Βεβαίως ο πήχης είναι πάρα πολύ χαμηλά, σχεδόν επίγειος, για να μην πω υπόγειος, και παραμυθιάζουν τα παιδιά.

Κι έχουν δίκιο τα παιδιά από τη μια μεριά, όλοι θέλουν να ξεχωρίσουν, θέλουν να βρουν ταυτότητα, δεν έχουν ταυτότητα, είναι πρόβατα. Μας έχουν κάνει πρόβατα όλους μας. Και θέλουν να πουν «να εγώ αξίζω» Και πηγαίνουν σε όλα αυτα, είναι πολύ τρυφερό αυτό, δε τα έχω με τα παιδιά που πηγαίνουν εκει.

Αφενός τα έχω σίγουρα με τους γονείς τους και με τον περίγυρό τους και αφετέρου, κυρίως, με αυτούς που τους τάζουν όνειρα. Τα εκμεταλλεύονται στο έπακρον τα παιδιά αυτά. Τους φτιάχνουν όνειρα και μετά αφού τα ξεζουμίσουν, αποπατούν οι ίδιοι επάνω στα όνειρα των παιδιών»

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του: