Η σκληρή κριτική του Μάνου Ιωάννου στα πρωινά και η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα!

«Μας έχουν ξεσκίσει... Μας περνούν γενεές 14…».

Θέμα συζήτησης έγινε στον αέρα του “Πρωινό” η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό ΟΚ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, και στις πρωινές εκπομπές, για τις οποίες δεν είπε τα καλύτερα λόγια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να του απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Ο Μάνος Ιωάννου είπε για τις πρωινές εκπομπές: «Οι εκπομπές θέλουν να πουλάνε “κιτρινίλα” και λένε ότι ο τάδε είπε αυτό για τον δείνα, ενώ στην πραγματικότητα εννοούσε κάτι άλλο, για να δημιουργήσουν ίντριγκα και να πουλήσουν κανένα θέμα. Παλιά είχαμε τη μεσημεριανή ζώνη που ασχολούνταν με όλα αυτά. Τώρα έχει μεταφερθεί στα πρωινά, όπου μαζί με τη στήλη της μαγειρικής, των ζωδίων και της μόδας, έχουν και μια ώρα gossip, και “που σε πονεί και που σε σφάζει”! Δεν τους αρέσει τίποτα και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Αλλά αφού τους αρέσει τόσο πολύ να σχολιάζουν τις ζωές των άλλων, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζουν και τις δικές τους. Κι αυτό που δεν αντιλαμβάνονται , επειδή αυτές οι θέσεις αλλάζουν κάθε τέσσερα-πέντε χρόνια, είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν κάποιοι άλλοι στο πόστο τους κι αυτά που λένε τώρα θα τα λουστούν οι ίδιοι μετά…».

«Πάντα είχαν τα πρωινά gossip. Μας έχουν ξεσκίσει όλοι. Μας περνούν γενεές 14, μας έχουν κάνει εξώφυλλα, μας έχουν αλλάξει, τι άλλο θα κάνουν; Τα… λουζόμαστε ήδη», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.