Η σκληρή απάντηση του Αγάθωνα στον Ζαφείρη Μελά: «Είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός»!

Το σχόλιο του ρεμπέτη που σόκαρε τους παρουσιαστές του Πρωινό mou. Τον αποκάλεσε έξι φορές "βρωμόσκυλο" και άλλα ...κοσμητικά επίθετα! Δείτε το βίντεο!

Η αναφορά του Ζαφείρη Μελά -με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια- στον Αγάθωνα Ιακωβίδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο tralala, πυροδότησε μια νέα Eurovision…ική κόντρα, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί!

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε ξεσπάσει σε ερώτηση για το πως κρίνει τη συμμετοχή του Αγάθωνα στην Eurovision, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision! Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα; Τι είναι αυτός; Να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε»;

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε μέσα από την εκπομπή τον ρεμπέτη για να αποσπάσει το σχόλιο του σχετικά με τη δήλωση του Ζαφείρη Μελά. Ο Αγάθωνας, ο οποίος δεν γνώριζε τα όσα είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής, μόλις άκουσε τη φράση «μαϊμού με μουστάκια» που του μετέφερε ο παρουσιαστής, ξέσπασε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Έτσι είπε ο πανέμορφος άντρας που είναι σαν μπουλντόγκ; Βρωμόσκυλα είναι όλοι τους! Είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός! Βλέπω κάτι σκυλιά στην Αριστοτέλους και είναι πιο όμορφα από αυτόν! Δεν ξέρει να πει τ' όνομά του ο βρωμόσκυλος! Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Με εξοργίζουν αυτά»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision… Ποιόν να δούμε, τον Αγάθωνα; Μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει;

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ!