Η Σία Κοσιώνη εύχεται «καλή χρονιά» στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη

Λαμπερή και ερωτευμένη η ankorwoman του ΣΚΑΪ...

Μια υπέροχη χρονιά, επαγγελματική και προσωπική, για τη Σία Κοσιώνη έφυγε πριν λίγες ώρες και μια νέα ξεκίνησε. Το 2020 μάλιστα, στην είσοδο του, δεν θα μπορούσε να βρει την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ οπουδήποτε αλλού παρά στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο φαντασμαγορικό πάρτι που διοργανώθηκε στην αλλαγή του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας και τα είχε όλα! Πυροτεχνήματα, χορό και πολύ τραγούδι! Παρά το τσουχτερό κρύο, χιλιάδες Αθηναίοι έδωσαν το παρών στην πλατεία Συντάγματος και άλλαξαν χρόνο με τις «Μelisses» να τραγουδούν στην εξέδρα!

Το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, η όμορφη δημοσιογράφος και ankorwoman θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την βραδιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μοιάζει εξαιρετικά λαμπερή και χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη!

«Το 2020 να θυμόμαστε να ζούμε τις στιγμές μας δυνατά, να αγαπάμε πολύ, να θέλουμε πολύ και να μην χάνουμε ευκαιρία να χαμογελάμε! Καλή χρόνια σε όλους!» έγραψε στο μήνυμα με το οποίο συνόδεψε την ανάρτηση της.

Ευτυχισμένο το νέο έτος να ευχηθούμε στην δημοσιογράφο…