Η Shaya αποκαλύπτει για τις Hi-5: «Σοκαρίστηκα λίγο στην αρχή, γιατί…»

Shaya

Τι λέει για τα τραγούδια που στέλνει η Ελλάδα και η Κύπρος στη Eurovision;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ειρήνη Ψυχράμη αποκάλυψε πως μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του συγκροτήματος Hi-5 ψάχνουν τρόπο να συντονιστούν και να συγκροτήσουν ξανά το συγκρότημα, έστω για κάποιες εμφανίσεις. Η Shaya μίλησε επίσης στο «Ευτυχείτε» για αυτή την επανένωση, η είδηση της οποίας έκανε το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Πάμε Πακέτο: Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε στην Shaya τι είχε συμβεί στο PopStars και άφησε τις HI5!

«Σοκαρίστηκα λίγο στην αρχή γιατί βγήκε του τύπου ότι γίνεται τώρα. Όχι, δεν γίνεται τώρα. Ίσως όχι φέτος. Σίγουρα το συζητάμε. Υπάρχει το ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ήμασταν πέντε κορίτσια. Οπότε η μία έχει πάει στη Νέα Υόρκη και μένει, η άλλη μένει στην Αγγλία, η άλλη μένει στην Κύπρο. Οπότε πρέπει όλες μας κάπως να καταφέρουμε να κάνουμε και τις πρόβες μας γιατί άμα είναι να ξαναβγούμε, θα θέλουμε να κάνουμε κι ένα τραγούδι, να κάνουμε χορογραφίες, να βγούμε ωραίες, δυναμικές.

HI-5: «Εμείς δεν χωριστήκαμε από μόνες μας, μας χώρισε η…»

Τι λέει για τα τραγούδια που στέλνει η Ελλάδα και η Κύπρος στη Eurovision;

«Εγώ είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Eurovision, το έχω πει πολλές φορές. Είναι μια μουσική γιορτή. Μου άρεσε η ελληνική συμμετοχή. Πιστεύω ότι είναι ένα ωραίο τραγούδι, πιστεύω ότι πάει στην καλλιτέχνιδα και εύχομαι και πολύ καλή επιτυχία στην Ελλάδα, να πάρουμε μια καλύτερη θέση. Η Τάμτα είναι ένα κορίτσι που χρόνια παλεύει και έχει μια καλή φωνή. Εννοείται και στην Κύπρο εύχομαι επίσης καλή επιτυχία…», ανέφερε η Shaya.

Μαρλέν Αγγελίδου: «Η καθεμιά είχε άλλο όραμα για τις Ηi-5»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!