Η σειρά που έριξε το site του HBO!

Πολλοί θεωρούσαν την επιτυχία της δεδομένη, πριν καν προβληθεί το πρώτο της επεισόδιο...

Δύο ντετέκτιβ συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια με αφορμή έναν νέο κύκλο συνεντεύξεων σε μία υπόθεση που πίστευαν πως είχαν εξιχνιάσει.

Μέσα από διαρκή φλας μπακ παρακολουθούμε την προσπάθειά τους να ξεσκεπάσουν τον serial killer σε μία πολύ σκοτεινή υπόθεση φόνων, σατανισμού και παιδικών κακοποιήσεων

Τους πρωταγωνιστές της σειράς «True Detective» Ραστ και Μαρτι υποδύονται αντιστοίχως οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson, οι οποίο με τις ερμηνείες τους έχουν κερδίσει το κοινό.

 

Τόσο, που χτες στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς, όπου η αγωνία θα κορυφωνόταν λόγω της αναμέτρησής τους με τον serial killer γύρω από τον οποίο σχηματίζεται η υπόθεση, οι θαυμαστές της σειράς έριξαν τη σελίδα του αμερικανικού δικτύου ΗΒΟ στην προσπάθειά τους να δουν online την αγαπημένη τους σειρά.

Ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του Nick Pizzolatto δεν έχει πάρει ακόμα «το πράσινο φως», ωστόσο το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως η σειρά θα καταπιαστεί με διαφορετική ιστορία και ο Matthew McConaughey δε θα είναι στο καστ.

Δείτε το τρέιλερ του πρώτου κύκλου: