«Η Σάσα Σταμάτη το μαθαίνει από εμάς… Αυτή την εκπομπή θα κάνει»

Σάσα Σταμάτη

"Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι..."

Η Σάσα Σταμάτη, καθώς φαίνεται, μαθαίνει μέσα από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ότι την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε τα εξής:

«Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…