Η Σάσα Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη

Σάσα Μπάστα

«Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά», είπε η Σάσα Μπάστα.

Η Σάσα Μπάστα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η τραγουδίστρια απάντησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη, τον λόγο που αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Σάσα Μπάστα απάντησε: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί. Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Κλείνοντας, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω. Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου».