Η Σάννυ Μπαλτζή στους ρεπόρτερ: «Το παρακάνετε, αλλάξτε την τηλεόραση που παραλάβατε»

Σάννυ Μπαλτζή

«Δεν με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους», λέει η Σάννυ Μπαλτζή.

Τη Σάννυ Μπαλτζή συνάντησαν οι ρεπόρτερ, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου. Η γνωστή στιχουργός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους δημοσιογράφους.

«Η τηλεόραση έχει γίνει στείρα και παλιακιά. Είναι της μόδας, αν είσαι ανορεξική θα σε ρωτήσουν για την ανορεξία, είναι της μόδας το metoo θα ρωτήσουν για το metoo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι κι εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να το αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε. Όλοι αυτό ελπίζουμε.

Ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε. Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους», είπε αρχικά η Σάννυ Μπαλτζή.

Η Σάννυ Μπαλτζή είπε στη συνέχεια: «Όταν έρχεται ένα νέο παιδί και του λες ότι δεν μπορώ να σου δώσω τώρα συνέντευξη, γιατί πάω να φτιάξω τα νύχια μου, και κάνει focus στα νύχια… Έχει συμβεί αυτό, σε ένα από τα κανάλια σας, που είστε εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει».