Η Ρούλα Κορομηλά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η τηλεθέαση – «Με είχες σκίσει μια φορά»

Ρούλα Κορομηλά, Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Πιστεύω στην αισθητική των πραγμάτων και όχι τόσο πολύ στα χρήματα" υπογράμμισε η Ρούλα Κορομηλά.

Για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά συναντήθηκαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ANT1. Με το… καλησπέρα, μάλιστα, οι δυο επιτυχημένοι παρουσιαστές δεν έκρυψαν την χαρά για αυτή τη συνάντηση ενώ μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης και την αίγλη των παλαιότερων παραγωγών.

«Πως έχει γίνει και δεν έχουμε βρεθεί ξανά τηλεοπτικά; Όλο αντίπαλοι ήμασταν απέναντι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να λάβει την θετική απόκριση από την καλεσμένη του προχωρώντας στο εξής σχόλιο για την τηλεθέαση. «Απέναντι, ναι. Το ξέρεις ότι με είχε σκίσει μια φορά;».

Γ.Α.: Άσε μας μωρέ τώρα με τις χαζομάρες.

Ρ.Κ.: Αλήθεια σου λέω.

Γ.Α.: Έχεις τέτοια ανάγκη εσύ που έχεις κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος…

Ρ.Κ.: Γιατί εσύ δεν έχεις κάνει;

Γ.Α.: Δόξα τω Θεώ, ναι, και γω. Άρα τι;

Ρ.Κ.: Να σου πω, είμαστε χορτασμένοι από νούμερα ε;

Γ.Α.: Χορτασμένοι. Εγώ και όχι μόνο από νούμερα!

Ρ.Κ.: Και γω επίσης. Δεν βλέπεις;

Γ.Α.: Όχι, εσύ είσαι μια χαρά!

«Νομίζω πως και σήμερα πέφτουν χρήματα στις τηλεοπτικές παραγωγές. Εντάξει, και η δική σου η παραγωγή ήταν καταπληκτική στα shows σου. Νομίζω ότι και σήμερα πέφτουν αυτά τα χρήματα αλλά δεν ξέρω αν τα δίνουν όλα τα κανάλια. Κάποια κανάλια, ας πούμε, τα δίνουν. Ας πούμε το δικό μας, το Σπίτι με το MEGA Είναι ένα οικονομικό. H εικόνα όμως που βγάζει είναι αριστοκρατική και προσεγμένη. Εγώ πιστεύω στην αισθητική των πραγμάτων και όχι τόσο πολύ στα χρήματα» σημείωσε, εν συνεχεία, η Ρούλα Κορομηλά με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να συμπληρώνει πως «συμφωνώ, γιατί έχουν πέσει χρήματα σε πολύ μεγάλες παραγωγές και ήταν πολύ κιτς. Εννοώ πως δεν άρεσαν καθόλου. Σε σένα όμως, τώρα, είναι πολύ γκλαμουριά και πολύ ωραίο.