Η Ρούλα Κορομηλά «γκρέμισε» το Βινύλιο με την εξωγήινη σύνδεση

Ρούλα Κορομηλά

Απρόσμενη σύνδεση με την Ρούλα Κορομηλά είχε η παρέα του Βινυλίου!

Μια ξεχωριστή παρέμβαση μέσω skype έκανε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ της Παρασκευής, στο Βινύλιο του ΑΝΤ1 όπου και σημειώθηκε για δεύτερη φορά μια ανασκόπηση στους μεγάλους σταθμούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Σε αυτούς, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην συγκαταλέγεται και το «Μπράβο Ρούλα» το οποίο και είχε κάνει τεράστια επιτυχία στις χρονιές που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι. Σε μια από τις εκπομπές εκείνες, μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε πραγματοποιήσει απευθείας σύνδεση με το… διάστημα!

«Είμαστε αμέσως τώρα συνδεδεμένοι με τον διαστημικό σταθμό! Το MEGA Channel παρουσιάζει την Ρούλα Κορομηλά στο Μπράβο Καλωσήρθατε» είχε αναφωνήσει τότε η Ρούλα Κορομηλά.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, βεβαίως, ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο κάνοντας τόσο την παρέα από τη Θεσσαλονίκη όσο και την παρουσιάστρια, στην άλλη άκρη του… skype, να λυθούν στα γέλια!

«Συγνώμη, γιατί αυτό τώρα πραγματικά δεν το θυμόμουν. Είχες συνδεθεί Ρούλα αλήθεια με τον διαστημικό σταθμό; Δεν ήταν αστείο δηλαδή… Γιατί εμείς έχουμε συνδεθεί πολλές φορές με τον διαστημικό σταθμό αλλά, ξέρεις, εμείς κάνουμε ότι θέλουμε! Συνδεόμαστε με ότι να ‘ναι… Αλλά εσύ πραγματικά συνδέθηκες με τον διαστημικό σταθμό και ήταν εξωγήινη η παραγωγή σας επί της ουσίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του ΑΝΤ1.