Η Ρούλα Κορομηλά για την προσωπική της ζωή και την τηλεόραση

Ρούλα Κορομηλά

Πώς είναι η σημερινή τηλεόραση και η ίδια έχει χώρο μέσα σε αυτή; Η Ρούλα Κορομηλά απαντά...

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για όλα. Έχει μείνει μόνη στην προσωπική της ζωή;

«Έχω περάσει γιορτές μόνη…Δεν ήμουν ποτέ μόνη αλλά δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός. Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο., αλλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσης», λέει χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Πώς είναι η σημερινή τηλεόραση και η ίδια έχει χώρο μέσα σε αυτή; Η Ρούλα Κορομηλά απαντά:

«Έχει θέματα η τηλεόραση του 2020. Εύχομαι στην τηλεόραση του 2021 να δούμε περισσότερα πράγματα της εποχής μας, διαφορετικά. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και ποιότητα.

Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει τυράκι. Εάν υπάρξει κάτι που έχει βάση, θα βγω μόνη μου και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αφτιά. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό βήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω».