Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται… τους «Απαράδεκτους»! «Αυτό το σίριαλ είναι σαν να…»

«Το “αστροπελέκι” με στιγμάτισε…».

Καλεσμένη στο Namaste ήταν η Ρένια Λουιζίδου, η οποία θυμήθηκε… την εποχή των «Απαράδεκτων» και αποκάλυψε επίσης και μια άγνωστη λεπτομέρεια από το “Καφέ της Χαράς”.

Για τους Απαράδεκτους: «Ας μην μιλήσω για τους άλλους γιατί είναι παρακινδυνευμένο. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία συναίσθηση για το τι μέγεθος έχει αυτό που κάνουμε. Ούτε στο γύρισμα και όσο κράτησε είχαμε καμία συναίσθηση. Άλλη εποχή, ούτε νούμερα της agb, ούτε internet το… κοντό και το μακρύ. Ότι καταλάβαινες, το καταλάβαινες από τον κόσμο έξω και σου λέγανε χαρτί και καλαμάρι όλο το χθεσινό επεισόδιο. Ούτε δημοσιογραφία γύρω από αυτό, να το σπρώξει, να μην το σπρώξει, τίποτα από τα γύρω γύρω, άλλος πλανήτης. Το “αστροπελέκι” με στιγμάτισε. Αυτό το σίριαλ είναι σαν να ζει μια παράλληλη ζωή στο διαδίκτυο. Το βλέπουν άτομα που το 1991 ήταν αγέννητα».

Για τους καφέδες που… έφτιαχνε στο “Καφέ της Χαράς”: «Μαγειρεύω περίπου όπως στο “Καφέ της Χαράς”. Ακόμα και τα φρεντοτσίνο, δεν με εμπιστεύονταν για να τα φτιάξω και μου τα είχαν έτοιμα. Έκανα εγώ ότι τα φτιάχνω, αλλά έπαιρνα τα έτοιμα που μου είχαν αφήσει».

Περισσότερα latest news »