Η Ρένια Λουιζίδου σε επική αποκάλυψη για συνάδελφο της: «Ήταν όργιο από τότε»

Ρένια Λουιζίδου

"Ήταν αλάνι! Μούρη, μεγάλη μούρη" αναφώνησε η Ρένια Λουιζίδου.

Στην μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» κλήθηκε να γυρίσει η Ρένια Λουιζίδου το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά που έκλεψαν την παράσταση στη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, τον Πάρη Σκαρτσολιά και την Έφη Ρασσιά.

Μεταξύ άλλων, δε, η Ρένια Λουιζίδου «πρόδωσε» την τρέλα που είχε από μικρός ο τηλεοπτικός Μανωλάκης, Πάρης Σκαρτσολιάς. «Ο Μανωλάκης, ο Πάρης δηλαδή, ήταν όργιο από τότε! Ήταν ένα παιδί που ήταν, ξέρω εγώ, 10 χρονών και είχε φοβερή πλάκα! Πιτσιρικάς… πως το λένε, ρε παιδί μου, ήταν αλάνι! Ήταν μούρη, μεγάλη μούρη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου στην κάμερα της αφιερωματικής εκπομπής για τα προγράμματα του ΑΝΤ1.

«Είχε πολύ πλάκα που είχε τον Χάρη Ρώμα από πάνω του να του κάνει την ζωή του ποδήλατο. Είχαν όμως πολλή γλυκιά και αγαπημένη σχέση μεταξύ τους».

Όσον αφορά την τηλεοπτική της κόρη επίσης, την Έφη Ρασσιά, η αγαπημένη ηθοποιός ομολόγησε πως «με τα παιδιά στη δουλειά έχω πάντα έναν μεγάλο φόβο. Ως μαμά και γω, επειδή ξέρω πως το γύρισμα είναι μια διαδικασία που έχει μια πλάκα αλλά μία και πάρα πολλές μη πλάκες, είμαι πάντα πάρα πολύ επιφυλακτική και φοβισμένη για να μην ξεπεράσουμε και να μην καταχραστούμε τα όρια των παιδιών. Η Έφη όμως, που έκανε την κόρη μου, δεν υπήρχε ως παιδί. Ήταν από μόνη της τόσο στρωμένο παιδί. Δηλαδή την θυμάμαι τώρα στο ίδιο δωμάτιο που βαφόμασταν, στην μια την άκρη να γράφει και να κάνει στα διαλείμματα τα μαθήματα της. Ήταν το μόνο παιδί που δεν δημιούργησε καμία στιγμή αγωνία ότι «μήπως δεν είναι σωστό που το έχουμε εδώ και το απασχολούμε τόσες ώρες». Δεν έχασε τίποτα από τη συνέπεια της στο σχολείο. Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Γι’ αυτό τελείωσε μετά και την Νομική και πήρε το καλό κομμάτι από όλο αυτό».