Η Ρένια Λουιζίδου για τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο

ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΖΙΔΟΥ

"Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει" ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουϊζίδου η οποία μίλησε στην Φαίη Σκορδά για το πόσο την γοητεύει ο χώρος του διαδικτύου αλλά και πόσο την φοβίζει το τι ψάχνουν οι χρήστες του για την ίδια. Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν έχει social media για αυτόν τον λόγο και ότι δεν θα ξέρει πως να διαχειριστεί οτιδήποτε αρνητικό ενδεχομένως δημοσιευόταν.

Η ηθοποιός δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια: «Με φοβίζει λιγάκι. Φοβάμαι γιατί πολλές φορές στο διαδίκτυο υπάρχει μια σκληρότητα κι οξύτητα στον τρόπο εκφοράς. Με φρικάρει αυτό, για αυτό δεν έχω social media. Υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί και fan club. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω καλά γιατί μπαίνω αρκετά. Παρακολουθώ αρκετά gossip, ειδήσεις αλλά νομίζω το πρωί όταν ξυπνήσω και μπω και δω 2-3 βρισίδια, λες γιατί να το έχω αυτό στα καλά καθούμενα επειδή κάποιος ξύπνησε στραβωμένος το πρωί; Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει.»

Μία ειλικρινής τοποθέτηση από την ηθοποιό για όσα αρνητικά λέγονται εύκολα στο διαδίκτυο.