«Η Ρένα Βλαχοπούλου έκανε ζημιά στην καριέρα μου! Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγγνώμη»

Ρένα Βλαχοπούλου

«Της είπε “είσαι μια επαρχιώτισσα, απαράδεκτη” κι έτσι τσακώθηκαν και δεν συνεργάστηκαν ξανά»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τάκης Σαγιώρ για τη Ρένα Βλαχοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show”. Ο γνωστός χορευτής είπε επίσης πως η Ρένα τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του, αλλά μετά του έκανε ζημιά και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια του ζήτησε συγγνώμη.

«Είναι στο θέατρο Ακροπόλ η Ρένα Βλαχοπούλου βεντέτα, ο Γιάννης Φλερύ, η Σπεράντζα Βρανά… Στο καμαρίνι της Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτάκι στα ενδιάμεσα, η Ρένα, ο Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα εδώ στην Αθήνα έσφαξε τον γιο της γιατί ήταν αδερφή. Το συζητάγανε στο καμαρίνι και λέει η Σπεράντζα “τραγικό ρε παιδί μου” και απαντάει η Βλαχοπούλου “καλά του έκανε. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο”.

Ήταν η μέρα που τσακωθήκανε με τον Φλερύ και της λέει “είσαι μια επαρχιώτισσα, απαράδεκτη” κι έτσι τσακώθηκαν με τον Φλερύ και δεν ξανασυνεργάστηκαν. Η Ρένα Βλαχοπούλου με βοήθησε στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά μου έκανε ζημιά. Στα 77 της χρόνια, στην Κέρκυρα, μου ζήτησε συγγνώμη και μάρτυς μου ο Θεός», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Σαγιώρ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!