Η Ράνια Τζίμα εξομολογείται – «Θα κατέρρεα χωρίς τον σύζυγο μου και την κόρη μου»

Ράνια Τζίμα

Όσα εξομολογήθηκε η Ράνια Τζίμα στο The 2night Show...

Την Ράνια Τζίμα φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική συνέντευξη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε με χαμόγελο για όλα. Μεταξύ άλλων, για την καθημερινή υποστήριξη από τον άνθρωπο της ζωής της, τον σύζυγο της, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς τους δυο ανθρώπους μου. Δηλαδή δεν… Νομίζω πως θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Τι να κάνουμε, τώρα, εκεί έχω πέσει. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη αλλά εκεί είμαι».

«Ο Γαβριήλ νομίζω πως το έχει καταλάβει ότι πια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτός αλλά δεν το εκμεταλλεύεται. Είναι δυνατός πολύ. Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας με απόσταση από τον προηγούμενο» πρόσθεσε γλυκά η γοητευτική άνκοργουμαν του MEGA. «Τίποτα δεν κάνει στο σπίτι αλλά θα πω κάτι που κάνει και είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο. Όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο να πάρεις μια απόφαση, που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα που λες «πραγματικά, δεν φοβάται αυτός ο τύπος». Αυτός δεν φοβάται, όχι εγώ. Εγώ φοβάμαι. Σου λέει δηλαδή πως «εγώ είμαι εδώ, κάνε το». Σου απλώνει ένα πλέγμα προστασίας».

Μια διαφορετική, πιο τρυφερή συνέντευξη από τη «σιδηρά κυρία» του MEGA, Ράνια Τζίμα…