Η πρώτη εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στο Ε – Οι νέες εκπομπές

Τι έφταιξε στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1;

Η πρώτη εμφάνιση της Ναταλίας γερμανού στο Ε έγινε μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά. Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για όλα αυτά που ετοιμάζει στο κανάλι, όσο και το βελούδινο διαζύγιό της από τον ΑΝΤ1.

«Μη χανόμαστε»

«Η πρώτη εκπομπή που θα βγει στον αέρα στις 15 Νοεμβρίου, είναι μια ιδέα που μου πρότεινε το κανάλι. Δεν ήταν δική μου ιδέα, ήταν μια ιδέα που με ενθουσίασε. Πρόκειται για αφιερωματικές εκπομπές, αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς με ανθρώπους, οι οποίοι κάποια στιγμή στη ζωή τους έκαναν ένα πολύ μεγάλο μπαμ, ακούστηκαν πάρα πολύ, έκαναν μια τεράστια επιτυχία και μετά χάθηκαν. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Μη χανόμαστε»!».

Τηλεπαιχνίδι με πολλά λεφτά

«Οι εκπομπές που θα κάνω στο Ε θα είναι δύο. Το τηλεπαιχνίδι θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο. Θα δίνει πραγματικά πολλά λεφτά στους παίκτες».

«Εγώ φταίω»!

«Εγώ όφειλα να ασχοληθώ και να δουλέψω περισσότερο με αυτή την εκπομπή που ήταν δική μου ιδέα, εγώ την πρότεινα, εγώ πήγα στο γραφείο και είπα θέλω αυτή την εκπομπή να έχει δέκα πράγματα και τελικά από τα δέκα είχε το ενάμισι. Εγώ φταίω σ’ αυτό. Ο πατέρας μου δούλευε το αλάτι και πιπέρι 18 ώρες την ημέρα μόνος του! Όφειλα να στρωθώ και να δουλέψω»! 

//www.youtube.com/embed/iD0wOT6jI08