Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Ηλιάκη μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΪ

Όλα όσα δήλωσε μόνο στο zappIT και η ανάρτησή της στο facebook...

H Μαρία Ηλιάκη από σήμερα και επισήμως, ανήκει στο δυναμικό του Σκάι. Η παρουσιάστρια, υπέγραψε συμβόλαιο για καθημερινή εκπομπή, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το ποιοι θα την πλαισιώνουν και ποια θα είναι η ώρα μετάδοσης της εκπομπής. Το δελτίο τύπου του σταθμού αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία από στιγμή σε στιγμή…

Η ίδια πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook τα παρακάτω λόγια:

«Μετα από 13 χρόνια, μπροστά και πίσω απ’τις κάμερες, αποφάσισα να αποχωρήσω απο τον ALPHA. Ηταν η πιο γλυκιά τηλεοπτική περίοδος της ζωής μου, που θα τη θυμάμαι πάντα με σεβασμό και ευχαριστώ μεσα απ’τη καρδιά μου τους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα εκεί.
Με όλους εσάς, τη διαδικτυακή μου παρέα, θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη μέσα απ’την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Είστε υπέροχοι και τα μηνύματά σας πολύ συγκινητικά και αγαπησιάρικα….όπως ακριβώς είναι και η σχέση μας άλλωστε. Σας φιλώ γλυκά και σας περιμένω…».

Εμείς επικοινωνήσαμε με την παρουσιάστρια τηλεφωνικά, η οποία μας μίλησε για τη συνεργασία της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το περιβάλλον. όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για μένα, που φέτος ξανασυναντάω την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, με την οποία γνωριζόμαστε χρόνια και ήταν αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στο «Δέστε τους, όπως και με τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που έχει τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση». 

Όταν ρωτήσαμε την Μαρία, για το πώς είναι η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, μετά το τέλος της συνεργασίας τους , η ίδια χαμογελώντας είπε:

«Το έχω πει πολλές φορές. Με τον Νίκο η σχέση μας είναι συζυγική. Είναι δυνατόν να μην μιλάμε; Μπορεί να μη δουλεύουμε πλέον μαζί και να μην βρισκόμαστε καθημερινά, αλλά οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και μιλάμε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο».

Η παρουσιάστρια, δεν θέλησε να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα για το περιεχόμενο της εκπομπής, που από Σεπτέμβριο, θα βλέπουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Ηλιάκη αυτές τις μέρες θα ξεκουραστεί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει εντατική δουλειά μαζί με τους υπεύθυνους του καναλιού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα  για την έναρξη της εκπομπής.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά;

To επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη