Η προκλητική δήλωση Άνθιμου για την περιουσία της Εκκλησίας που έκανε έξω φρενών τον Γιώργο Λιάγκα!

«Είναι προκλητικό να λέει ότι έχουν πέσει τα ενοίκια όταν ο άλλος δεν έχει να φάει. Δηλαδή τι; Πεινάει η εκκλησία; Δεν κατάλαβα»!

Ήταν μία δήλωση του Μητροπολίτη Άνθιμου για την περιουσία της Εκκλησίας: «Δεν υπάρχει πλέον περιουσία της εκκλησίας. Να δώσει τι; Έχει μερικά ακίνητα στην Αθήνα και μερικά εδώ στη Θεσσαλονίκη. Με την οικονομική κρίση, με τη μη πληρωμή των ενοικίων η Εκκλησία αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα οικονομικό γιατί έχει τεράστιες οικονομικές ανάγκες. Τι να δώσουμε άλλο; Τους ναούς να δώσουμε;» και μία άλλη για τους ομοφυλόφιλους: «Είναι παρα φύσις πράξις. τα ζώα δεν τα κάνουν αυτά. Πώς θα δεχθούμε τέτοια πράγματα;», που έβγαλαν τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του.

«Ας κοιτάξει τα του χώρου του γιατί η ομοφυλοφιλία ανθεί σε περισσότερο ποσοστό  στους χώρους της Εκκλησίας από ότι έξω», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Στη Βουλιαγμένη τα περισσότερα σπίτια ανήκουν στην Εκκλησία. Υπάρχει τεράστια εκκλησιαστική περιουσία και μιλάμε ότι στη Βουλιαγμένη τα σπίτια αυτά είναι εκατομμυρίων. Είναι προκλητικό να λέει ότι έχουν πέσει τα ενοίκια όταν ο άλλος δεν έχει να φάει. Δηλαδή τι; Πεινάει η εκκλησία; Δεν κατάλαβα! Μην ανοίξω το στόμα μου για επωνύμους οι οποίοι νοικιάζουν φιλέτα της εκκλησίας σε πολύ top περιοχές αντί πινακίου φακής! Πληρώνουν δηλαδή 50 ευρώ το μήνα για σπίτια που θα έπρεπε να έχουν 2.000 ενοίκιο. Ο κος Άνθιμος θα βγει να μας πει γι’ αυτά;

https://www.youtube.com/embed/4t3UyCkIUy4