Η πρεμιέρα του ριάλιτι για υπέρβαρους στον ΣΚΑΪ

Βίντεο: Η έναρξη του νέου ριάλιτι για υπέρβαρους
Δώδεκα «εύσωμοι» λάτρεις του χορού και του φαγητού μάχονται  για το  μεγάλο βραβείο των $100.000.  Απογοητευμένοι από τις συνεχόμενες αποτυχημένες  δίαιτες και τα κουραστικά γυμναστήρια , αφήνουν τους φίλους και την οικογένειά τους πίσω και κινούνται στους ρυθμούς  του   «Dance Your Ass Off» για 10 εβδομάδες.

Κάθε διαγωνιζόμενος γίνεται ζευγάρι με έναν επαγγελματία χορευτή που θα τον εκπαιδεύει για τις εβδομαδιαίες «μονομαχίες». Κάθε εβδομάδα, μαθαίνουν ένα νέο είδος χορού – από χιπ χοπ, ντίσκο μέχρι και χορό σε στύλο – έχοντας πάντα για παρτενέρ έναν επαγγελματία.

Μια φορά την  εβδομάδα θα παρουσιάζουν τις χορευτικές φιγούρες που έμαθαν μπροστά σε  ένα ζωντανό ακροατήριο  στο στούντιο  και θα κρίνονται από ειδικούς όπως  τον χορογράφο Danny Teeson, τον χορευτή και χορογράφο Mayte Garcia και την χορεύτρια και ηθοποιό Lisa ANN Walter.

Οι κριτές θα σημειώσουν τις σωστές κινήσεις και τα λάθη και έπειτα οι διαγωνιζόμενοι θα ζυγίζονται και θα  αποκαλύπτουν την εβδομαδιαία απώλεια βάρους τους. Το αποτέλεσμα του χορού και η απώλεια βάρους προστίθενται  σε μια συνολική  βαθμολογία ,η οποία θα καθορίσει ποιος θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα  από τον διαγωνισμό.
 

 

Το «Dance Your Ass Off»   έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ειδικών επιστημόνων στην απώλεια βάρους, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ότι οι διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να φθάσουν στη μέγιστη δυνατότητα απώλειας βάρους, φυσιολογικά και υγιεινά .
 
Η  κουζίνα  του σπιτιού που θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι, θα είναι γεμάτη  λιχουδιές γλυκά και παχυντικά  πρόχειρα φαγητά.
 
Με έπαθλο 100.000 δολλάρια, ποιος θα έχει τον τελευταίο χορό;  

Δείτε το βίντεο: