Η πρεμιέρα της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη

«Έχω πολύ μεγάλη ανασφάλεια, πολύ μεγάλο άγχος, τεράστια αβεβαιότητα...»

«Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στον ΣΚΑΪ. Ναι, ναι, εδώ θα είμαστε φέτος, στον ΣΚΑΪ», είπε η Μαρία Ηλιάκη καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές για πρώτη φορά από το κανάλι του Φαλήρου.

Η εκπομπή «Αυτά είναι…», έκανε πρεμιέρα και η Μαρία δεν έκρυψε το μεγάλο άγχος της για το νέο της τηλεοπτικό σπιτικό: «Είμαι καινούργια εδώ και όπως και να το κάνουμε έχω λίγο άγχος, χτυπάει λίγο και η καρδιά γρήγορα, αισθάνομαι λίγο περίεργα. Θέλω να σας πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που τα ξαναλέμε μετά από δύο μήνες σε μια ώρα που έχουμε συνηθίσει να συναντιόμαστε. Εύχομαι αυτή η εκπομπή να σας γίνει μια πολύ γλυκειά συνήθεια. Έχω πολύ μεγάλη ανασφάλεια, πολύ μεγάλο άγχος, τεράστια αβεβαιότητα, πολύ μεγάλη αγωνία γιατί… Όλοι έχετε κάνει μια μετακόμιση στη ζωή σας, ξέρετε πως είναι το συναίσθημα. Μπαίνεις σε ένα καινούργιο σπίτι και αισθάνεσαι πάρα πολύ ωραία γιατί είναι ο αέρας της ανανέωσης που μπαίνεις σε κάτι καινούργιο. Από την άλλη όμως, ψάχνεις να βρεις τα συρτάρια, τους διακόπτες, δεν ξέρεις που είναι τα δωμάτια… Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ, λίγο έξω από τα νερά μου, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι! Θα το βρω όμως».

Η Μαρία Ηλιάκη υποδέχτηκε τον συμπαρουσιαστή της Μάκη Πουνέντη, ο οποίος τόνισε: «Όταν έχεις εμένα στο πλευρό σου είναι δυνατόν να έχεις άγχος; Πάντα υπάρχει άγχος σε μια καινούργια αρχή, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της και μπήκε στην κανονική ροή της εκπομπής με τη γνώριμη στήλη για τα ρούχα των διασήμων.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν πέρασα εύκολο καλοκαίρι»