Η πρεμιέρα της Δέσποινας Καμπούρη

…την εκπομπή «Για μία καλύτερη ζωή» με την Δέσποινα Καμπούρη που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 13.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 
 
Στο πρώτο επεισόδιο η Δέσποινα καλωσορίζει τον διαιτολόγο – διατροφολόγο  Κωνσταντίνο Ξένο, με τον οποίο συζητούν όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν για τα βότανα, που τόσα πολλά μπορούν να προσφέρουν στην καθημερινή φροντίδα της υγείας όλων.  
 
Η αναζήτηση για καλύτερη ζωή συνεχίζεται εφευρίσκοντας τρόπους για να εξοικονομήσουν όλοι χρήματα, μεταποιώντας ρούχα που ήδη έχουν αντί να αγοράσουν καινούργια.
 
Η ανάγκη για life coaching έχει μπει για τα καλά στην ζωή, γι’ αυτό και η Δέσποινα ζητά από την συνεργάτη Νάνσυ Μαλλέρου να εξηγήσει όλα όσα μπορεί ο καθένας να πετύχει ακολουθώντας τις συμβουλές της.
 
Καλύτερη ζωή χωρίς καλή υγεία δεν γίνεται, γι΄ αυτό και η δερματολόγος Βάλια Μουσάτου, δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές κι οδηγίες ώστε να αντιμετωπίσει κάποιος, χωρίς παρενέργειες τα προβλήματα της ακμής. 
 
Καθημερινά τη δική της γευστική συνταγή δίνει η Μυρσίνη Λαμπράκη. Ξεκινά την πρώτη μέρα φτιάχνοντας ρολά μελιτζάνας.

Τέλος, την καλή φυσική κατάσταση φροντίζει ο personal trainer Λίνος Χριστοδούλου. Όλα αυτά, γιατί η επιθυμία είναι μία και πολύ συγκεκριμένη: Να έχουμε μία καλύτερη ζωή.