Η πρεμιέρα της Άννας Δρούζα: «Πριν τέσσερα χρόνια είχα πάρει μια απόφαση…»

Δείτε όλα όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής Μπορώ στον ΣΚΑΪ - Ποιοι είναι οι νέοι της συνεργάτες;

«Καλησπέρα αγαπημένοι μας τηλεθεατές. Τελικά, όσο έμπειρη και αν είσαι πάντα υπάρχει ένα τρακ σε μια πρώτη εκπομπή, ιδιαίτερα όταν έχεις σχεδόν τέσσερα χρόνια να ξαναβγείς στην τηλεόραση.», είπε στην έναρξη της πρεμιέρας του Μπορώ στον ΣΚΑΪ η Άννα Δρούζα.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση με καθημερινή εκπομπή και για την επιστροφή της αυτή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν τέσσερα χρόνια είχα πάρει μια απόφαση και ήθελα να σταματήσω για πολλούς λόγους. Είχα ανάγκη να βγω από το τηλεοπτικό σκηνικό και να που είμαι και πάλι εδώ. Τέσσερα χρόνια και βεβαίως έχουν αλλάξει πάρα πολλά και νομίζω είναι ωραίο, τουλάχιστον εγώ νιώθω πολύ ωραία που θα ξαναμπούμε στα σπίτια σας, που θα ακούσουμε τις δικές σας φωνές, τα δικά σας ερωτήματα, που θα προσαπθήσουμε να σας φτιάξουμε λίγο τη διάθεση, να σας προτείνουμε πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, πιο χαρούμενη».

Η Άννα Δρούζα θέλησε να ευχαριστήσει και κάποια πρόσωπα: «Έχω ανάγκη να πω μερικά ευχαριστώ. Καταρχήν στον κ. Αλαφούζο που με δέχτηκε στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαλέλη που είναι ο άνθρωπος που με σκέφτηκε, που μου πρότεινε να κάνω αυτή την εκπομπή και που με ενθάρρυνε γιατί είχα αρχίσει να ζω ωραία και χωρίς την τηλεόραση. Παρόλα αυτά η μεγάλη μου αλήθεια είναι ότι νιώθω πως είναι το σπίτι μου η τηλεόραση. Σαν να το είχα σκάσει για λίγο και γυρνάω και πάλι στο σπίτι μου».

Μαζί της για μια πιο χιουμοριστική ματιά στα γεγονότα θα είναι ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Γιώργος Βαγιάτας.   

//www.youtube.com/embed/6i7mHJsj19c

Δείτε ακόμα: