Η Πωλίνα ξεσπά για τη φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου: «Είναι χυδαίο»

Πωλίνα

"Τώρα ξέρεις ότι συμμετέχει και το Ισραήλ… αυτές τώρα οι μαγκιές και οι καταστάσεις οι αναίμακτες" δήλωσε η Πωλίνα.

«Κόλαφος» ήταν η Πωλίνα για τη φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου μέσα από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζει τα τελευταία χρόνια και που είχε προβληθεί από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Η τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στη Super Κατερίνα, αντέδρασε και ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία διακριτικότητα στον χώρο των media.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει διακριτικότητα στο χώρο Κατερίνα και το ξέρεις πολύ καλά. Όταν μία κατάσταση την εκμεταλλεύεσαι για να κάνεις νούμερα, βγαίνεις κι εκθέτεις έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται στον προσωπικό του χώρο κι έχει κάνει την ιστορία του, δεν έχεις κανένα δικαίωμα.

Εμείς, που ήμασταν δίπλα του, δεν ενοχλούμε. Ο Σταμάτης Κραουνάκης πολύ διακριτικά μέχρι πριν ένα διάστημα επικοινωνούσε. Από εκεί και πέρα όλο το υπόλοιπο είναι χυδαίο. Είναι χυδαίο! Τέρμα! Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες» είπε εκνευρισμένη η Πωλίνα.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ανέφερε πως από την εκπομπή του Mega ειπώθηκε ότι ο Γιώργος Μαρίνος γνώριζε πως θα γίνει η συγκεκριμένη προβολή, η Πωλίνα απάντησε κατηγορηματικά: «Αυτό το κατάλαβε κι ο κόσμος. Εσύ κατάλαβες ότι γνώριζε πως θα γίνει όλο αυτό;»

«Είχα την ίδια άποψη μαζί σου» συνέχισε ο παρουσιαστής με την Πωλίνα να συμπληρώνει: «Όλος ο κόσμος! Μην το συνεχίσουμε άλλο γιατί φουντώνω.»