Η πιο δύσκολη στιγμή της Ρένιας Λουιζίδου

"Μου έφυγαν δέκα χρόνια ζωής"!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα η πολύ αγαπητή Ρένια Λουϊζίδου. Η ηθοποιός σε μια εφ’ όλης της υλής συνέντευξη μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και το θέμα της κρίσης στην τηλεόραση, όπως και η σύγκρισή της με το θέατρο. Εκείνη τη στιγμή η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τη Ρένια Λουϊζίδου να της αφηγηθεί κάποιο ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά τη διάρκεια μια παράστασης.

«Μου έφυγαν 10 χρόνια από τη ζωή μου! Σταμάτησαν όλα… ούτε γιατί είμαι εδώ, τι θέλω να πω… Ήθελα τη μαμά μου να έρθει να με πάρει!», είπε -μεταξύ άλλων- η ηθοποιός, περιγράφοντας αυτό που έπαθε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ζείτε παίδες Ελλήνων», όταν μπήκε μπροστά της ένα «σεντόνι» και ξέχασε τα πάντα την ώρα του μονολόγου της. Ποιος έσωσε την κατάσταση; Ο συγγραφέας της παράστασης, Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο κοινό εκείνη τη βραδιά.

Δείτε τι είπε η ηθοποιός:

http://www.youtube.com/embed/QKzCFdmgrCA

Διαβάστε ακόμα:

Ρένια Λουιζίδου: Δεν έχω πληρωθεί ακόμα από το » Αμάρτημα της Μητρός μου!»

Καυτά φιλιά μεταξύ ανδρών στο Αμάρτημα της μητρός μου!

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στο «Αμάρτημα της μητρός μου»… με εκλεκτές παρουσίες να βάζουν το χεράκι τους!

Οι ηθοποιοί ουρλιάζουν και χειρονομούν σαν νήπια σε διάλειμμα παιδικού σταθμού»! Ποιά το λέει για το «Αμάρτημα της μητρός μου» ;

Ρένια Λουιζίδου: Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήθελε να γράψει ένα παραμύθι