Η πιο διεφθαρμένη κωμωδία, η Fuga συνεχίζεται με ανανεωμένη διανομή

Fuga

Ο Βασίλης Τσιγκριστάρης "εισβάλλει" σε ρόλο - έκπληξη!

Η Fuga είναι μια απολαυστική κωμωδία του πολυβραβευμένου Τζόρντι Γκαλθεράν. Το έργο του Καταλανού συγγραφέα των πετυχημένων «Μέθοδος Gronholm» και «Δάνειο» παρουσιάζεται με επιτυχία σε σκηνοθεσία Σπύρου Πούλη στο θέατρο Χυτήριο.

Η πιο διεφθαρμένη κωμωδία του Γκαλθεράν, όπως χαρακτηρίζεται διεθνώς, αρχίζει ως πολιτική σάτιρα και εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι ανατροπών και αποκαλύψεων, που ως την τελευταία στιγμή, καταρρίπτει όλα τα δεδομένα.

Ο Υπουργός Ισίδρο Γκαλιάνα (Σπύρος Πούλης) παραιτείται λόγω ενός σκανδάλου που αποκαλύφθηκε εις βάρος του και ετοιμάζεται να δώσει τέλος στη ζωή του, μέσα στη βίλα που απέκτησε με τις κομπίνες του. Πριν φύγει από τη ζωή, θέλει να καλέσει για πρώτη και τελευταία φορά μια… επαγγελματία του έρωτα.

Από τη βίλα όμως θα περάσουν πέρα από το call girl (Ηρώ Πεκτέση), μια μυστηριώδης πλασιέ (Κάλη Δάβρη), ένας πληρωμένος δολοφόνος (Βασίλης Τσιγκριστάρης) και ένας μουγκός παράλυτος πεθερός (Χάρης Γρηγορόπουλος).

Νέα είσοδος στην παράσταση Fuga αποτελεί ο Βασίλης Τσιγκριστάρης, που αυτή τη σεζόν ξεχωρίζει με την παρουσία του ως Μένιος στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha. Ο ταλαντούχος ηθοποιός παίρνει τη θέση του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος αποχώρησε λόγω ανειλημμένων και ήδη προγραμματισμένων υποχρεώσεων.

Ηθοποιοί: Σπύρος Πούλης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Καλή Δάβρη, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Ηρώ Πεκτέση

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Σπύρος Πούλης
Σκηνικά: Νατάσσα Παπαστεργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή 21:15
Σάββατο στις 18:30 και 21:15
Κυριακή στις 19:00

Χυτήριο Theatre – Σημείο Πολιτισμού
Iερά Οδός 44, Κεραμεικός