Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντά στα σχόλια του Χρίστου Αντωνιάδη – «Αναφέρθηκε κυρίως σε εμένα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

"Tο ιδανικό για εμάς θα ήταν να είμαστε οι κοπέλες που ήμασταν και στο πρώτο Booth. Παρ' όλα αυτά, αν γίνει με άλλους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής, Μυρσίνη Κοντού, στα παρασκήνια του J2US, λίγο πριν την πρόβα τζενεράλε για το live του Σαββάτου.

«Ο κύριος Αντωνιάδης δεν έχει πει κάτι κακό. Έχει πει κάτι, το οποίο έχει μία βάση. Παρ’ όλα αυτά, εδώ βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που είναι φιλανθρωπικό, καθένας έρχεται με το δισάκι του ανάλογα με το τι έχει μέσα», σχολιάζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για τη διαφορά στην κριτική που δέχονται τα πρόσωπα του J2US.

«Επειδή σε εμένα αναφέρθηκε κυρίως, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που 15 χρόνια τώρα προσπαθώ να τραγουδάω και είναι κομπλιμέντο να μου πουν ότι το κάνω καλά. Προσπαθώ πολλά χρόνια για αυτό αλλά δεν είμαι δισκογραφημένη τραγουδίστρια, οπότε όλο το υπόλοιπο δεν έχει καμία σημασία», τονίζει η ηθοποιός.

«Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού ή κόντρας αλλά, ακόμα κι αν κάποιος νιώσει κάτι τέτοιο, καθένας απαντά και τοποθετείται ανάλογα με τις πεποιθήσεις του. Εμείς πάντως είμαστε πολύ καλά», ξεκαθαρίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλείνοντας το θέμα.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο επιστροφής της εκπομπής «The Booth», το οποίο συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν έχω κάνει ραντεβού για το Booth. Επειδή ήταν μία εκπομπή που τη νιώθουμε σαν παιδί μας, το ιδανικό για εμάς θα ήταν να είμαστε οι κοπέλες που ήμασταν και στο πρώτο. Παρ’ όλα αυτά, αν γίνει με άλλους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», παραδέχεται η ηθοποιός στην κάμερα του Breakfast@Star.