Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανακοίνωσε στον αέρα την εγκυμοσύνη της!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν μπορεί να κρύβει άλλο την εγκυμοσύνη της...

Καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν μπορεί να κρύβει άλλο την εγκυμοσύνη της, καθώς σύντομα ξεκινά και η περιοδεία της παράστασης «Μόλις χώρισα» κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η αντικατάστασή της.

[dfp_ads id=236982]

«Έρχεται και το άλλο τώρα…», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη περιχαρής τής ευχήθηκε: «Με το καλό! Δεν ήξερα αν είσαι σε φάση να το πεις δημόσια…»

«Θέλω να το πω δημόσια επειδή εργάζομαι και είμαι σε περιοδεία αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και βέβαια, έχει περάσει και το «επικίνδυνο» διάστημα του πρώτου τριμήνου. Και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλαμε και πιο γρήγορα, αλλά επειδή εγώ θήλαζα μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος κι έτσι, με το που σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω πώς είναι, τώρα ξέρω ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη της», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…